Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2014 18:24 - Фототапетите днес!
Автор: fototapeti Категория: Други   
Прочетен: 7575 Коментари: 0 Гласове:
0



 Когато чуем думата тапет, се появяват едни странни мисли за старите социалистически начини да приведем апартамента си или къщата си в по-привлекателен вид. До преди години, тапетите бяха много красив и евтин начин да украсим интериора на своята къща, но нека си признаем, на всичко времето му минава.
image  

 

Появиха се мазилките, които тотално заместиха тапетите като начин за освежаване на интериора. Има един малък проблем, качеството на мазилките се определя от тяхната цена и колкото повече пари дадем, толкова по-качествена мазилка ще имаме. Дефакто излиза, че ако колкото по-красив апартамент или къща искаме, толкова повече пари трябва да дадем.

 

Фототапетите от друга страна нямат нищо общо с тези тапети, за които споменахме по-горе. Между другото, фототапетите съществуват от много време насам, но досега бяха приемани като твърде кичозни, скъпи, претенциозни и излишни. И това бе точно така, защото технологията не позволяваше да бъдат с такова качество, каквото би ни задоволило.

 

image
 

Днес обаче, ситуацията е друга. Фототапетите се превърнаха в един от най-евтините и красиви начини да освежим остарелия си интериор. Вместо да правим кардинални промени, да замазване наново, един фототапет може да превърне една обикновена стая в произведения на изкуството. Представете си най-красивата гледка, която можете да си представите, директно сложена на стената ви.

 

Можете да заспивате, наблюдавайки Париж или да хапвате, гледайки някой Хавайски плаж, да това е възможно. Възможно е да пренесете всяка една точка от света върху своята стена, на изключително достъпна цена. Качеството е перфектно, благодарение на невероятните технологии, с които фирмите разполагат в днешно време.

 

image 

Факт е, че този вид тапети се превърнаха в тотален хит и в начин, в който можете да направите домът си уникален и не само това. Можете да пренесете домът си където си пожелаете. Забравяте за скучната бяла мазилка или скучния тапет с цветя, сега може да имате снимка или картина, вместо стена. 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fototapeti
Категория: Други
Прочетен: 34292
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930